Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Mangu Serv Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii de curatenie
3 lei
Brand
Curatenie
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul curateniei, noi cei la Mangu Serv, suntem partenerul dumneavoastra de incredere cand vine vorba de intretinerea curatenie in spatiul pe care il administrati.

Modalitatea de lucru, solutiile profesionale utilizate, disciplina angajatilor, confidentialitatea, timpul de lucru redus sunt doar cateva aspecte importante care ne recomanda de peste 10 ani in acest domeniu.

Ne alegem cu mare atentie personalul, il perfectionam si calificam la locul de munca iar apoi il introducem in echipa care urmeaza sa va calce pragul locuintei dumneavoastra.

Toate operatiunile sunt planificate in detaliu, toti angajatii Mangu Serv desfasoara activitatiile zilnice dupa planul de curatenie intocmit la semnarea contractului de prestari servicii, supervizorii sunt in permanenta in contact cu agentii de curatenie pentru a prevenii eventuale probleme.

CURATENIE SPATII COMERCIALE
Agentii de curatenie din companiea noastra isi desfasoara activitatea conform planul de curatenie conceput impreuna cu beneficiarul, fiecare angajat avand sarcini foarte bine definite, realizate si verificate de catre beneficiar pe baza de proces verbal. Asiguram servicii de curatenie de intretinere 7 si 7 zile!

CURATENIE SPATII INDUSTRIALE
Am dezvoltat si implementat in multe locatii un program special dedicat sectorului industrial care cuprinde consultanta oferita clientului, planificarea etapelor de curatare a spatiilor industriale, incepand cu, curatenie din timpul si la finalizarea constructiei, implementarea planului de curatenie si finalizarea operatiunilor.

CURATENIE INSTITUTII PUBLICE
Serviciile de curatenie zilnica se vor realiza dupa un plan de curatenie detaliat, fiecare angajat fiind instruit si calificat la locul de munca. Serviciile ocazionale se vor realiza pe baza de comanda ferma sau contract permanent trimestrial, semestrial sau anual. Participam la licitatii publice si suntem inregistrati in SEAP.

HOTELURI SI RESTAURANTE
Curatenie si igiena obligatorie in industria HORECA. Vizitate de sute sau mii de clienti zilnic, restaurantele, pensiunile sau hotelurile au obligatia sa mentina curatenia impecabila. Dezvoltarea unui plan de igiena sa cuprinda toate activitatiile zilnice si saptamanale este obligatoriu.

CURATENIE INSTITUTII MEDICALE
Compania MANGU SERV SRL ofera servicii de curatenie institutii medicale, spitale publice si private, cabinete medicale, policlinici, centre de recuperare si cabinete stomatologice. Toate activitatiile de curatenie se desfasoara conform standardelor de igiena si curatenie impuse de UE.

INTRETINERE SPATII EXTERIOARE
Oferim servicii de mentenanta pentru spatii exterioare pentru persoane fizice si juridice. Prestam servicii de curatenie, mentenanta tehnica, proiectare, executie si intretinere spatii verzi pentru hale industriale, parcuri logistice, centre universitare, centre comerciale si parcari publice.

OPERAŢIUNI CUPRINSE IN CURĂŢENIA DE INTREŢINERE
Aerisirea incaperilor si odorizarea spatiilor interioare;
Colectarea/evacuarea gunoiului si inlocuirea sacilor menajeri;
Spalarea si dezinfectarea grupurilor sanitare;
Spalarea manuala sau mecanizata a pardoselilor;
Spalarea usilor de la intrare in birouri sau casa;
Maturarea/aspirarea cailor de acces si zonele comune;
Aspirarea si tratarea de pete accidentale a mochetelor;
Curatarea prin stergere manuala regim semiumed/uscat a suprafetelor din Inox, PVC, PAL, PFL (ex.:mobilier birouri, usi, tocuri geam, balustrade, prize)
Aprovizionarea cu materiale consumabile de igiena pentru grupuri sanitare si bucatarii (Hartie igienica, Hartie rola sters maini, Sapun spuma sau lichid, odorizante solide grupuri sanitare, servetele, pahare, saci menajeri etc)
Din Gura in Gura
Alte Produse